Adresa
vaše
forme!

Lokacije

PERFORMA fitness & spa 

Palmira Toljatija 9, Novi Beograd

Spa bazen Spa fitnes Spa sauna Spa masaža

Performa fitness & spa je jedan od tri trening centra na Novom Beogradu, koji se nalazi u ulici Palmira Toljatija 9, u okviru hotela Tulip Inn Putnik,(stari naziv- Fitnes centar Putnik sport &spa). Na 900 m² klimatizovanog prostora, svojim članovima pružamo vrhunski kvalitet sadržaja: kardio zonu, zonu slobodnih težina, zonu mašina, bazen, finsku saunu i infrared saunu. Mi smo mesto gde možete u prijatnoj atmosferi da obezbedite kvalitetnu relaksaciju i rekreaciju sa ciljem poboljšanja kvaliteta vašeg života.

Posebno izdvajamo naše usluge i programe u oblasti individulanih treninga. Naš stručni tim pesonalnih trenera uz tehničku podršku samog prostora uspešno će realizovati svaku vašu potrebu za kontrolisanim i uspešnim treningom.

Više informacija možete pogledati na sajtu spa.performafitnes.rs

 

PERFORMA fitness & swim

Bulevar MIlutina Milankovića 120G

Plivanje deca grupa Plivanje individualno Fitens casovi Fitens trening

Performa fitness & swim je jedan od tri trening centra u kome se nalazi bazen namenjen isključivo za obuku neplivača kroz grupni i individualni rad i fitnes studio predviđen za individualne treninge. Performa fitness & swim nalazi se na adresi Bulevar Milutina Milankovića 120G. (stari naziv- Swimgym)

Na bazenu je organizovana škola plivanja Swimgym koja uspešno radi već duže od 9 godina. Za to vreme, sa nama je naučilo da pliva skoro 1000 dece. Časovi škole plivanja se održavaju u dva Performa trening centra, tokom cele godine, kroz 32 termina na nedeljnom nivou. Pored škole plivanja za decu, koju realizujemo kroz grupne/poluindividulane ili individulane treninge specijalizovani smo za rad sa odraslim neplivačima.

U okviru istog trening centra, Performa fitness & swim nalazi se i fitnes studio za individualne funkcionalne treninge ili treninge rekreativnog boksa.

Više informacija možete pogledati na sajtu swim.performafitnes.rs

 

PERFORMA fitness & dance

Bulevar Arsenija Čarnojevića 94

Ples odrasli Škola plesa za decu Grupni čalovi plesa Ples za mladence

Performa fitness & dance je jedan od tri trening centra na Novom Beogradu, koji se nalazi u ulici Bulevar Arsenija Čarnojević 94 (stari naziv- Novi plesni centar).

Performa fitness & dance je trening centar koji u svojoj ponudi ima različite individualne programe plesa za decu i odrasle kao i fitnes studio za individualne treninge.

Treninzi se održavaju u prijatnom i moderno opremljenom prostoru koji zauzima površinu od 380 m2. U sklopu našeg objekta nalaze se tri prostrane, čiste i klimatizovane plesne sale, posebno opremnljena sala za individualne fitnes treninge i svlačionice.

Osnovni cilj rada našeg tima sa dugogodišnjim iskustvom u plesu jeste da omogući svakome ko želi da se rekreativno bavi plesom, da to i učini u lepom i udobnom prostoru na Novom Beogradu.

U okviru istog trening centra, Performa fitness & dance nalazi se i fitnes studio za individualne treninge.

Više informacija možete pogledati na sajtu dance.performafitnes.rs

Blog
Balet – moja priča
31 dec 2019 11:07

Moju stariju sestru, koja mi je kao bebi plesala, su upisali na balet zato što je imala ravne tabane, s obzirom da ortopedi preporu...

Želim da se moje dete pravilno razvija” – koju akt...
08 dec 2019 18:32

Ako tražite najbolje rešenje za svoje dete i njegovo razvijanje, onda su individualni treninzi plivanja pravo rešenje za vas.

Osteoporoza
28 nov 2019 21:35

Osteoporoza je metabolička bolest kostiju, usred koje dolazi do gubitka normalne tvrdoće kostiju i one postaju lomljive.

Gubitak težine nije gubitak masti
23 nov 2019 19:38

Kada počnete sa dijetom i vežbanjem,ono što se automatski gubi nije masnoća. Kada klijent kaže da želi da smrša, on ustvari ž...