Adresa
vaše
forme!

Lokacije

PERFORMA fitness & spa 

Palmira Toljatija 9, Novi Beograd

Spa bazen Spa fitnes Spa sauna Spa masaža

Performa fitness & spa je jedan od tri trening centra na Novom Beogradu, koji se nalazi u ulici Palmira Toljatija 9, u okviru hotela Tulip Inn Putnik,(stari naziv- Fitnes centar Putnik sport &spa). Na 900 m² klimatizovanog prostora, svojim članovima pružamo vrhunski kvalitet sadržaja: kardio zonu, zonu slobodnih težina, zonu mašina, bazen, finsku saunu i infrared saunu. Mi smo mesto gde možete u prijatnoj atmosferi da obezbedite kvalitetnu relaksaciju i rekreaciju sa ciljem poboljšanja kvaliteta vašeg života.

Posebno izdvajamo naše usluge i programe u oblasti individulanih treninga. Naš stručni tim pesonalnih trenera uz tehničku podršku samog prostora uspešno će realizovati svaku vašu potrebu za kontrolisanim i uspešnim treningom.

Više informacija možete pogledati na sajtu spa.performafitnes.rs

 

PERFORMA fitness & swim

Bulevar MIlutina Milankovića 120G

Plivanje deca grupa Plivanje individualno Fitens casovi Fitens trening

Performa fitness & swim je jedan od tri trening centra u kome se nalazi bazen namenjen isključivo za obuku neplivača kroz grupni i individualni rad i fitnes studio predviđen za individualne treninge. Performa fitness & swim nalazi se na adresi Bulevar Milutina Milankovića 120G. (stari naziv- Swimgym)

Na bazenu je organizovana škola plivanja Swimgym koja uspešno radi već duže od 9 godina. Za to vreme, sa nama je naučilo da pliva skoro 1000 dece. Časovi škole plivanja se održavaju u dva Performa trening centra, tokom cele godine, kroz 32 termina na nedeljnom nivou. Pored škole plivanja za decu, koju realizujemo kroz grupne/poluindividulane ili individulane treninge specijalizovani smo za rad sa odraslim neplivačima.

U okviru istog trening centra, Performa fitness & swim nalazi se i fitnes studio za individualne funkcionalne treninge ili treninge rekreativnog boksa.

Više informacija možete pogledati na sajtu swim.performafitnes.rs

 

PERFORMA fitness & dance

Bulevar Arsenija Čarnojevića 94

Ples odrasli Škola plesa za decu Grupni čalovi plesa Ples za mladence

Performa fitness & dance je jedan od tri trening centra na Novom Beogradu, koji se nalazi u ulici Bulevar Arsenija Čarnojević 94 (stari naziv- Novi plesni centar).

Performa fitness & dance je trening centar koji u svojoj ponudi ima različite individualne programe plesa za decu i odrasle kao i fitnes studio za individualne treninge.

Treninzi se održavaju u prijatnom i moderno opremljenom prostoru koji zauzima površinu od 380 m2. U sklopu našeg objekta nalaze se tri prostrane, čiste i klimatizovane plesne sale, posebno opremnljena sala za individualne fitnes treninge i svlačionice.

Osnovni cilj rada našeg tima sa dugogodišnjim iskustvom u plesu jeste da omogući svakome ko želi da se rekreativno bavi plesom, da to i učini u lepom i udobnom prostoru na Novom Beogradu.

U okviru istog trening centra, Performa fitness & dance nalazi se i fitnes studio za individualne treninge.

Više informacija možete pogledati na sajtu dance.performafitnes.rs

Blog
PERFORMA KIDS - Dečiji sportski kamp
28 apr 2022 12:00

Preforma trening centri u svom radu realizuje posebne programe namenje najmlađim članovima naše zajednice. Ponosni smo na činjen...

Efekti fizičke aktivnosti na insulinsku rezistentn...
17 feb 2021 18:44

Insulinska rezistencija predstavlja jedan oblik metaboličke disfunkcije i neku vrstu pred dijabetičkog stanja. U sprezi je sa dijab...

Sve prednosti sportskog plesa za razvoj vašeg dete...
04 feb 2021 20:57

Sportski ples razvio se iz društvenog plesa i prvoj polovini 20. veka. Predstavlja sportsku disciplinu, koja podrazumeva estetski ob...

Znate li da balet produžava život?
20 jan 2021 20:43

Ovakav naslov ispisan na beogradaskim bilbordima sigurno bi skrenuo Vašu pažnju. Neki bi odmahnuli rukom, drugi glavom (i eto je ve...